Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lábgomba képes leírás - Gomba.tlap.hu
részletek »

Lábgomba - Gomba.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gomba.tlap.hu » Lábgomba
Keresés
Találatok száma - 5 db
Mediped - Cipő fertőtlenítő eszköz

Mediped - Cipő fertőtlenítő eszköz

MediPed egyszerűen fertőtleníti a lábbelit, gyógyítja a cipőt. Ajánljuk azoknak, akik szeretik a kívül-belül tiszta és higiénikus cípőt, valamit azoknak, akik már régóta küzdenek a lábgomba ellen. A MediPed cipő fertőtlenítő eszköz a körömgomba és lábgomba megelőzéséhez és a lábszag megszüntetéséhez. 99,9%-ban elpusztítja a cipőben lévő kórokozókat! Klinikailag igazolt, hogy az UV-C ultraviola fénynek gomba, baktérium ölő hatása van. A MediPed fertőtleníti a cipőjét, amely ajánlott eszköz a körömgomba és lábgomba kialakulásának megelőzéséhez és a lábszag megszüntetéséhez.

Fokhagymával a lábgomba ellen

Fokhagymával a lábgomba ellen

Akik a nyári meleget a vízparton vagy a strandon vészelik át, jobb, ha bőrüket nem csak napozókrémmel védik, hanem számolnak az ezeken a helyeken elkapható fertőzésekkel is. A gombák szeretik a meleget, a nyirkosságot, így bármelyik izzadó testrészen örömmel megtelepszenek. Elég lehet egy rosszul kiválasztott cipő, vagy a sokat hordott, kedvenc baseball-sapka is!

A lábgomba természetes kezelése

A lábgomba természetes kezelése

Azok, akiknek volt már gondjuk gombás fertőzésekkel, nagyon jól tudják, hogy ez mennyi kellemetlenséget okozhat. A lábgomba legtöbbször könnyen felismerhető, ilyenkor ugyanis a lábujjkörmök elszíneződnek, megsárgulnak. Gombás fertőzés esetén a körmök ápolatlannak látszanak, gyakran fájnak. A lábgomba kezelése néha elég költséges lehet, főleg akkor, ha a gyakori orvosi kezelésre és a hosszú ideig tartó gyógyszerezésre támaszkodunk. Amit azonban csak kevesen tudnak az, hogy a lábgombát más, kevésbé költséges módszerekkel is ki lehet kezelni.

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus után az illető személy szájára és fogaira is irányul. Egy egészséges fogazat, egy szép mosoly és a kellemes lehelet mindenkit vonzóbbá tesz. Tudjuk, hogy fogunk állapota nagy mértékben függ a genetikai örökségtől de nagyon sok dolog van amivel javíthatunk fogaink állapotán. Az...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Oroszlánsörény gomba - Egészséges táplálék
Oroszlánsörény gomba - Egészséges... A látszattal ellentétben ez nem egy sündisznó és egy fehér színű oroszlán...
5 tipp lábgomba ellen

5 tipp lábgomba ellen

A legjobb gombairtó a szódabikarbóna (csak külsőleg szabad használni), nagyon lúgos kémhatású. A szódabikarbonátos lábfürdő gombásodás és fokozott lábizzadás ellen is véd, illetve kezel. Kiváló kéztisztító hatás érhető el a szódabikarbónával, mely a köröm fehérítéséhez is megfelelő (áztassuk 1-2 evőkanál szódabikarbóna-vizes oldatban a körmöket a körömápolás előtt). Izzadás gátló és szagtalanító hatását kihasználhatjuk hintőpor formájában is, a hónalj és lábak, lábujjak közötti terület beporzásával. A cipők fertőtlenítésére és szagtalanítására is alkalmas a szódabikarbóna, ekkor egész éjszakára hagyjuk bent a cipőkben, csizmákban a port.

A lábgomba tünetei

A lábgomba tünetei

Szinte hihetetlen, de ma már a lábgomba igazi népbetegségnek számít, egyes adatok szerint a mérsékelt övben a városlakók 70%-a szenved tőle. Nem szabad elhanyagolni, mert egyéb betegségek (visszér, ekcéma, stb.) kiinduló forrása is lehet. Akik nem veszik komolyan a lábgombát, azok a családjukat és a közvetlen környezetüket is veszélybe sodorhatják. A lábgomba tünetei Mivel a gombák a nedves, meleg, sötét helyeket kedvelik, ezért érthető, hogy előszeretettel telepszenek meg a rosszul szellőző cipőbe bújtatott izzadó lábon. A lábgomba tünetei először a lábujjak közötti részen, majd a talpon jelennek meg kiütések, kivörösödések, égő érzések, viszketések formájában, majd hámlás és fájdalom is fellép. Rosszabb esetben, ha a lábgomba elleni védekezést nem kezdjük el idejében, nedvedző felszínek, fájdalmas, mély repedések is kialakulhatnak a fertőzött bőrön, amik további fertőzéseknek nyithatnak utat.

Tuti menü