Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gomba linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Gyógygomba - Gombatermesztő [4. oldal]
részletek »

Gomba képes leírás: Gyógygomba - Gombatermesztő [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gomba.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 93 db
Gyógygomba MLM

Gyógygomba MLM

A nyugati kultúra emberének 3 fő problémája van az étkezéssel: 1. A szervezet helyes ph sav bázis egyensúlyához a táplálkozásunkkal 1 adag savas étel mellé kellene 4 adag lúgos ételt fogyasztani, ehelyett / Magyarországon szerintem többszörösen is / inkább fordítva táplálkozunk és 4 savas mellé néha bekapunk valami lúgosat is. Ez a szervezet elsavasodásához és az elégtelen emésztéshez vezet ami a legtöbb probléma gyökere! A legtöbb betegség így a magas vérnyomás, csontritkulás, allergiák de az elhízás is ennek következménye, vagyis a szervezet reakciója a savak kivonására, közömbösítésére! 2. Túlságosan gyorsan és gyakran csak egyszer étkezünk, ahelyett , hogy sokszor keveset és azt is lassan tennénk , úgy hogy az étvágy beinduljon . Emiatt sokszor mire a táplálék beér az emésztőrendszerbe az még nem készült fel, nem volt rá ideje és így táptalajt szolgáltat a rossz baktériumok, gombák elszaporodásához pld Candida!! Az étel illatát kell először élvezni, majd a szájban sokáig rágcsálni és úgy lenyelni! 3. A táplálkozásunk mellett kevés és nem tiszta vizet iszunk, sokszor cukros szénsavas formában ami tovább rontja a szervezet így a sejtek környezetét!

Gombás receptek

Gombás receptek

Receptek - előételek - hidegtálak - leves receptek - főételek - húsételek - pizzareceptek - vegetáriánus receptek - sütemények - desszertek - italok - savanyúságok - befőzés. Karácsonyi sütemények - Finom koktélok.

Cordypine lúgosítás

Cordypine lúgosítás

A DXN Cordypine a minőségi cordyceps és az erjesztett ananászlé nagyszerű keveréke. A DXN Cordypine erőteljes hatékonyságú, hiszen az ananászban az erjesztés során termelődött enzimek képesek szinergikusan együttműködni a cordyceps hatóanyagaival, így jobb eredményeket és nagyszerű teljesítményt produkálnak.

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus után az illető személy szájára és fogaira is irányul. Egy egészséges fogazat, egy szép mosoly és a kellemes lehelet mindenkit vonzóbbá tesz. Tudjuk, hogy fogunk állapota nagy mértékben függ a genetikai örökségtől de nagyon sok dolog van amivel javíthatunk fogaink állapotán. Az...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Oroszlánsörény gomba - Egészséges táplálék
Oroszlánsörény gomba - Egészséges... A látszattal ellentétben ez nem egy sündisznó és egy fehér színű oroszlán...
Ganoderma, a gyógyító gomba.

Ganoderma, a gyógyító gomba.

Miért a kávéval párosították a Ganoderma gombát? A ganoderma gombának sajnos van egy nem túl kellemes tulajdonsága. Keserűsége miatt élvezhetetlen az íze! Sok fejtörést okozott a tudósoknak a fogyaszthatóvá tétele, ám egyikük - zseniálisan - kitalálta, hogy az aromája tökéletesen illik a kávééhoz, így ezzel ötvözték, alapjául a legkiválóbb brazil kávét választva. A kutatók rájöttek arra, ha ehhez a termékhez adják ezt a kiváló gyógynövényt, széles körben el tud terjedni, nem kell plusz étrend-kiegészítőt fogyasztani, csupán elég, ha a hagyományos, egészségtelen kávénkat lecseréljük egy sokkal értékesebbre. Mitől lúgosító ez a kávé? A gomba semlegesíti a kávé természetes csersavtartalmát, így ez a kávé nem savasít, hanem lúgosít! A kiváló arabica kávénak egyébként is harmadannyi a csersavtartalma, mint a kevésbé értékes robusta kávéé, s ezt tovább csökkenti a Ganodema. A mai kor emberére a túlsavasodás jellemző, mely táptalaja a ma népbetegségeknek számító csontritkulásnak, ráknak, de további kellemetlene tüneteket is okozhat, mint például levertségérzetet, izom- és ízületi bántalmakat, depressziót.

Bácskai gombás rizs recept

Bácskai gombás rizs recept

A rizst kiválogatjuk és megmossuk, és szűrőn hadjuk lecsepegni. A hagymát apróra felvágjuk, és zsíron vagy vajon barnára pirítjuk. Félrehúzzuk, hagyjuk kicsit hűlni, hogy a hozzá szórt paprika ne égjen oda. Ezután gombát, kockára vágott paradicsomot, felkarikázott zöldpaprikát teszünk hozzá. Pár perc alatt puhára pároljuk. Majoránnával, sóval és borsdal ízesítjük. Felöntjük 6 dl vízzel, és takarékon addig pároljuk míg a rizs meg nem puhul.

Influenza ellen egyen gombát!

Influenza ellen egyen gombát!

A gomba fogyasztásával sikeresen felvehetjük a fertőzésekkel és a vírusokkal elleni harcot, mivel a gomba serkenti az immunrendszert - állítják a massachusettsi Tufts Egyetem kutatói, akik azt vizsgálták, hogy a szóban forgó növény milyen hatással van a szervezet ellenálló képességére.

Gombás bélyegek

Gombás bélyegek

Gombás bélyegek, Összeállította és karbantartja: Hodobay Mária - A bélyegek származási hely szerint vannak csoportosítva. Megtekintésükhöz kattintson az alábbi listára. A Miskolci Gombász Egyesületet Pelles János, az egyesület elnöke mutatja be. A Miskolci Gombász Egyesület (MIGE), mint önálló nonprofit szervezet, 1989-ben alakult. Cégbírósági bejegyzése: Miskolci Gombász Egyesület (MIGE) Székhelyünk: Tudomány és Technika Háza 3530 Miskolc, Görgey Artúr u. 5. Korábban Miskolci Gombász Szakcsoport néven Aranyosi Pista bácsi vezetése alatt m∓irc;ködött, az Országos Erdészeti Egyesület fennhatósága alatt, a Magyar Mikológiai Társaság kihelyezet csoportjaként, 1979. május 18.-i alakulással. Aranyosi István nyugdíjas tanár, fels∓ilde;fokú okleveles gombaszakért∓ilde; kiváló szervezési adottságokkal, magas szint∓irc; oktatási tapasztalattal vezette a szakcsoportot. Így az 1989-es megalakulás évében a tagság ∓ilde;t választotta az egyesület elnökének. 1995-ben vezet∓ilde;ség és elnökváltás volt. Várfalvi József elnökletével folytatódott az egyesület önképz∓ilde; szervezése, majd 1999-t∓ilde;l 2002. év végéig Bathó Attila látta el az elnöki teend∓ilde;ket. Mostanra már sok tagunk cserél∓ilde;dött és 1989-t∓ilde;l már hét, kiváló ...

Gombapreparátumok

Gombapreparátumok

Korábban Miskolci Gombász Szakcsoport néven Aranyosi Pista bácsi vezetése alatt mˆködött, az Országos Erdészeti Egyesület fennhatósága alatt, a Magyar Mikológiai Társaság kihelyezet csoportjaként, 1979. május 18.-i alakulással. Aranyosi István nyugdíjas tanár, fels˜fokú okleveles gombaszakért˜ kiváló szervezési adottságokkal, magas szintˆ oktatási tapasztalattal vezette a szakcsoportot. Így az 1989-es megalakulás évében a tagság ˜t választotta az egyesület elnökének. 1995-ben vezet˜ség és elnökváltás volt. Várfalvi József elnökletével folytatódott az egyesület önképz˜ szervezése, majd 1999-t˜l 2002. év végéig Bathó Attila látta el az elnöki teend˜ket. Mostanra már sok tagunk cserél˜dött és 1989-t˜l már hét, kiváló min˜sítésˆ szakért˜i vizsgát tett tagunk halálozott el, akiknek emlékét tagságunk meg˜rzi. Egyesületünk minden évben el˜re megtervezett elméleti és gyakorlati foglalkozásokra felosztott éves munkaterv alapján mˆködik, ami a tagság javaslatai alapján készül. A terepgyakorlatokat általában kéthetenként vasárnap tervezzük, amit hétf˜n elméleti foglalkozás követ. A gyˆjtött gombákat közösen meghatározzuk, megbeszéljük. Kirándulásainkon gyógynövényeket is gyˆjtünk, melyek fel

DXN Cordyceps kapszula

DXN Cordyceps kapszula

Cordyceps hatása A Cordyceps-et évszázadok óta alkalmazzák Kínában, és az egyik leghatásosabb gyógynövénynek tartják az energiaszint és az általános életminőség javítására. Akkor került a nyugati kutatók figyelmének középpontjába, mikor kínai sportolók az 1993-ban, Németországban megrendezett Szabadtéri Atlétikai Világbajnokságon kilenc világcsúcsot döntöttek meg. Ennek eredményeképpen teljesítménynövelő hatása legendássá vált, és az elit atléták között a legkeresettebb táplálékkiegészítők közé került. Mára mind több és több aktív életmódot folytató ember fedezi fel magának az energiaszint, az általános életerő és az állóképesség javítása terén.

Hirdetés
Ganoderma gyógygomba

Ganoderma gyógygomba

A DXN-t - a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott - Dato' dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban. Szenvedélyes érdeklődése a gomba emberi egészségére gyakorolt jótékony hatása iránt elvezette őt a ganoderma gomba csodálatos világába. Kutatási eredményei elindították azon az úton, hogy a gyógynövények királyának tartott ganoderma - vagy más néven Lingzhi - gomba, gyógyító tulajdonságait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa.

DXN Ganoderma termékek

DXN Ganoderma termékek

A DXN Linghzi feketekávé 2 az 1-ben egyedi recept alapján, a legjobb minőségű instant kávéból és ganodermakivonatból készül. A DXN Linghzi feketekávé cukormentes, és azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét.

Shiitake árusítás

Shiitake árusítás

Shiitake gomba kapszulák A tradicionális orvoslás már néhány ezer évvel ezelőtt használta a gyógyhatású gombákat különféle betegségek gyógyítására. A legrégebbi feljegyzés, mely a tradicionális japán orvoslás tapasztalatairól szól, 199-re tehető, amikor Chuai császár őslakosoktól éppen Shiitake gombát kapott ajándékba. A gyógyhatású gombákról szerzett tapasztalatokat egy japán gombakutató - intézet vizsgálja, mely még 1936-ban alakult, alapítója dr. Kisaku Mori volt. Minden kutatást és sikert a gyógyításban egy könyv foglalja össze. (Mushrooms as Health Foods, 1974 Tokió).

Shiitake a wikipédiában

Shiitake a wikipédiában

A shii-take vagy shii take, shiitake (Lentinula edodes) gyógyhatású gombafaj. Tumorgátló és a vérkeringési zavarokat enyhítő hatású. Egyes források szerint a legrégebbi termesztett gombafaj.[1] Japánban és Kínában már mintegy 2000 éve termesztik, mára világszerte elterjedt. A csiperke és a laskagomba után a legnagyobb mennyiségben termesztett gomba: évente mintegy 600 000 tonnát termelnek belőle, főleg Kelet-Ázsiában

Gomba kertészet

Gomba kertészet

Az általunk megtermelt csiperkegomba, krémszínű csiperkegomba, laskagomba, alma (Idared, Jonathan, Jonagold, stb.), cseresznye, meggy, zöldség és más gyümölcs termékek belföldi- és külföldi értékesítése során rendkívül rugalmas feltételeket kínálunk Önnek a szállítás gyakoriságát, a szállított mennyiséget, és az áruk kiszerelését illetően is.

Koltay gombászat

Koltay gombászat

Történetünk ott kezdődött, hogy két fővárosi ember hátat fordítva a rohanó, zajos, zsúfolt világnak, elindult otthont keresni olyan hazai tájakra, ahol minden szépségével és nyugalmával él a természet. Könnyen rátaláltunk Aggtelekre, ami a nyugalom szigete számunkra, s ahol a természet közelsége, a levegő, a környezet tisztasága mellett, kedves, segítő, befogadó emberekkel találkoztunk. Nem véletlen, hogy ezen a helyen a VILÁGÖRÖKSÉG tagjaként, Nemzeti Park működik. Az általunk megtapasztalt csodából szeretnénk, ha Önök is részesülnének. Arra vállalkoztunk, hogy összegyűjtjük, feldolgozzuk, bemutatjuk mindazt az értéket, ami lábaink előtt hever, s amelyen nem szabad megszokásból átlépni. Kötelességünknek érezzük, hogy az idelátogató városlakóknak és a jövő nemzedékének megmutassuk azokat a kincseket, amit ez a vidék rejt. Tevékenységünket családi vállalkozás keretei között végezzük, Krisztina kereskedő, virágkötő-dekoratőrként, Gábor agrármérnök, környezetvédelmi szakmérnök, gombavizsgáló szakellenőrként.

Szarvasgomba termesztők

Szarvasgomba termesztők

A szarvasgombák mikorrhizaképző gombák, ami azt jelenti, hogy kizárólag valamilyen más növényfajjal együtt képesek életben maradni...-> Az ideális terület egy szarvasgomba ültetvénynek a szántó, rét, elöregedett szőlő esetleg gyümölcsös ... -> A csemetenevelés és a termőre fordulás ideje alatt a szarvasgomba fejlődésének stádiumát többszöri ellenőrzéssel lehet nyomon követni ... ->

Tuti menü