Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Intézmények képes leírás - Gomba.tlap.hu
részletek »

Intézmények - Gomba.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gomba.tlap.hu » Intézmények
Keresés
Találatok száma - 4 db
Gombás bélyegek

Gombás bélyegek

Gombás bélyegek, Összeállította és karbantartja: Hodobay Mária - A bélyegek származási hely szerint vannak csoportosítva. Megtekintésükhöz kattintson az alábbi listára. A Miskolci Gombász Egyesületet Pelles János, az egyesület elnöke mutatja be. A Miskolci Gombász Egyesület (MIGE), mint önálló nonprofit szervezet, 1989-ben alakult. Cégbírósági bejegyzése: Miskolci Gombász Egyesület (MIGE) Székhelyünk: Tudomány és Technika Háza 3530 Miskolc, Görgey Artúr u. 5. Korábban Miskolci Gombász Szakcsoport néven Aranyosi Pista bácsi vezetése alatt m∓irc;ködött, az Országos Erdészeti Egyesület fennhatósága alatt, a Magyar Mikológiai Társaság kihelyezet csoportjaként, 1979. május 18.-i alakulással. Aranyosi István nyugdíjas tanár, fels∓ilde;fokú okleveles gombaszakért∓ilde; kiváló szervezési adottságokkal, magas szint∓irc; oktatási tapasztalattal vezette a szakcsoportot. Így az 1989-es megalakulás évében a tagság ∓ilde;t választotta az egyesület elnökének. 1995-ben vezet∓ilde;ség és elnökváltás volt. Várfalvi József elnökletével folytatódott az egyesület önképz∓ilde; szervezése, majd 1999-t∓ilde;l 2002. év végéig Bathó Attila látta el az elnöki teend∓ilde;ket. Mostanra már sok tagunk cserél∓ilde;dött és 1989-t∓ilde;l már hét, kiváló ...

Agrár kamara

Agrár kamara

Új szabályok szerint közlekedhetnek a mezőgazdasági gépek - hívja fel a figyelmet a Magyar Agrárkamara A hatályban lévő szabályozáshoz képest jelentősen változik a július első felében életbe lépő új rendelet, mely a köznyelvben csak túlsúlyos és túlméretes járművek közlekedését szabályozza.

Mikomolekurális terepauták

Mikomolekurális terepauták

A Gyógygomba- és Mikomolekuláris Terapeuták Társasága az olyan terapeuták első szaktársasága és képviselete, akik a gyógygombákat önmagukban vagy gyógynövényekkel és ortomolekuláris anyagokkal együtt mikomolekuláris terápia formájában alkalmazzák. Tagjai elsősorban orvosok és természetgyógyászok. A társaság egyrészt támogatja a gyógygombák terápiás alkalmazását, másrészt pedig terjeszteni igyekszik a megalapozott alkalmazási lehetőségekre vonatkozó ismereteket.

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb, leghatékonyabb?
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb,... Jelenleg nagyon sok ganodermás cég van. A ganoderma jó híre, jótékony hatása, és a szervezet öngyógyító képességeit fantasztikusan stimuláló, segítő hatása hamar elterjedt. Mivel egy strapabíró gomba, ezért majdnem mindenhol megterem, termeszthető. Ha viszont egészségre gyakorolt jó hatását szeretnénk élvezni, akkor egyáltalán nem mindegy melyik cégtől...
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Magyar Mikológiai Társaság

Magyar Mikológiai Társaság

A Magyar Mikológiai Társaság tagjai sorába vár minden természet- és gombabarátot! A több mint negyven éve működő közhasznú szervezetünk célja a gombavilág bemutatása, az ismeretterjesztés, a hazai mikológiai kutatások, a gombaoktatás és természetvédelem ügyének szolgálata. Rendszeres előadásokat, oktatási programokat, gombakirándulásokat és kiállításokat szervezünk. Társaságunk adja ki a tudományterület egyetlen magyar nyelvű hazai szakfolyóiratát, az évente két alkalommal megjelenő Mikológiai Közleményeket, amely tagjaink részére ingyenesen jár. Ha szeretne belépni a Társaságba, a jelentkezési lap kitöltéséhez kattintson ide!

Tuti menü