Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Intézmények képes leírás - Gomba.tlap.hu
részletek »

Intézmények - Gomba.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gomba.tlap.hu » Intézmények
Keresés
Találatok száma - 4 db
Gombás bélyegek

Gombás bélyegek

Gombás bélyegek, Összeállította és karbantartja: Hodobay Mária - A bélyegek származási hely szerint vannak csoportosítva. Megtekintésükhöz kattintson az alábbi listára. A Miskolci Gombász Egyesületet Pelles János, az egyesület elnöke mutatja be. A Miskolci Gombász Egyesület (MIGE), mint önálló nonprofit szervezet, 1989-ben alakult. Cégbírósági bejegyzése: Miskolci Gombász Egyesület (MIGE) Székhelyünk: Tudomány és Technika Háza 3530 Miskolc, Görgey Artúr u. 5. Korábban Miskolci Gombász Szakcsoport néven Aranyosi Pista bácsi vezetése alatt m∓irc;ködött, az Országos Erdészeti Egyesület fennhatósága alatt, a Magyar Mikológiai Társaság kihelyezet csoportjaként, 1979. május 18.-i alakulással. Aranyosi István nyugdíjas tanár, fels∓ilde;fokú okleveles gombaszakért∓ilde; kiváló szervezési adottságokkal, magas szint∓irc; oktatási tapasztalattal vezette a szakcsoportot. Így az 1989-es megalakulás évében a tagság ∓ilde;t választotta az egyesület elnökének. 1995-ben vezet∓ilde;ség és elnökváltás volt. Várfalvi József elnökletével folytatódott az egyesület önképz∓ilde; szervezése, majd 1999-t∓ilde;l 2002. év végéig Bathó Attila látta el az elnöki teend∓ilde;ket. Mostanra már sok tagunk cserél∓ilde;dött és 1989-t∓ilde;l már hét, kiváló ...

Agrár kamara

Agrár kamara

Új szabályok szerint közlekedhetnek a mezőgazdasági gépek - hívja fel a figyelmet a Magyar Agrárkamara A hatályban lévő szabályozáshoz képest jelentősen változik a július első felében életbe lépő új rendelet, mely a köznyelvben csak túlsúlyos és túlméretes járművek közlekedését szabályozza.

Mikomolekurális terepauták

Mikomolekurális terepauták

A Gyógygomba- és Mikomolekuláris Terapeuták Társasága az olyan terapeuták első szaktársasága és képviselete, akik a gyógygombákat önmagukban vagy gyógynövényekkel és ortomolekuláris anyagokkal együtt mikomolekuláris terápia formájában alkalmazzák. Tagjai elsősorban orvosok és természetgyógyászok. A társaság egyrészt támogatja a gyógygombák terápiás alkalmazását, másrészt pedig terjeszteni igyekszik a megalapozott alkalmazási lehetőségekre vonatkozó ismereteket.

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus után az illető személy szájára és fogaira is irányul. Egy egészséges fogazat, egy szép mosoly és a kellemes lehelet mindenkit vonzóbbá tesz. Tudjuk, hogy fogunk állapota nagy mértékben függ a genetikai örökségtől de nagyon sok dolog van amivel javíthatunk fogaink állapotán. Az...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Oroszlánsörény gomba - Egészséges táplálék
Oroszlánsörény gomba - Egészséges... A látszattal ellentétben ez nem egy sündisznó és egy fehér színű oroszlán...
Magyar Mikológiai Társaság

Magyar Mikológiai Társaság

A Magyar Mikológiai Társaság tagjai sorába vár minden természet- és gombabarátot! A több mint negyven éve működő közhasznú szervezetünk célja a gombavilág bemutatása, az ismeretterjesztés, a hazai mikológiai kutatások, a gombaoktatás és természetvédelem ügyének szolgálata. Rendszeres előadásokat, oktatási programokat, gombakirándulásokat és kiállításokat szervezünk. Társaságunk adja ki a tudományterület egyetlen magyar nyelvű hazai szakfolyóiratát, az évente két alkalommal megjelenő Mikológiai Közleményeket, amely tagjaink részére ingyenesen jár. Ha szeretne belépni a Társaságba, a jelentkezési lap kitöltéséhez kattintson ide!

Tuti menü