Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ganoderma gomba képes leírás - Gomba.tlap.hu
részletek »

Ganoderma gomba - Gomba.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gomba.tlap.hu » Ganoderma gomba
Keresés
Találatok száma - 9 db
Biogomba őrlemények

Biogomba őrlemények

Termékünk az Ön egészségét, az egészséges életmódot, az egészséges öregedést szolgáló bio minősítésű, természetes eredetű, 100%-ban magyar alapanyagokból előállított egészségbarát élelmiszer! A Ganoderma gyógygomba a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve, a lélekerő-gomba, kulcs a jó egészséghez!? A Ganoderma a ?testen dolgozik, nem a betegségen?. Harmonizál és fenntartja a test egyensúlyát, javítja a testi és szellemi egészséget, hozzájárul a jó közérzet megőrzéséhez A Ganoderma ? ma még korántsem teljes körű ismereteink szerint ? több, mint 400 pozitív élettani hatású, bioaktív hatóanyagot tartalmaz, melynek köszönhetően igen széleskörű egészségvédő hatásokkal rendelkezik. Legfőbb biológiai hatóanyagai a nagyszámú különleges poliszacharid- és cukorszármazékok (legfőképpen az ún. ß-D-glükánok), a mintegy 130-féle triterpén és triterpenoid vegyület (pl. az ganoderik- és lucideriksavak), a B és D vitaminok, a nukleozidok (adenozin), illetve a szerves germánium.

Ganoderma gyógygomba

Ganoderma gyógygomba

Tehát hangsúlyoznám, hogy a ganoderma nem gyógyít, nem is gyógyhatású készítmény de bizonyítottan és hatékonyan serkenti a test öngyógyító képességeit, és megadja a test ezen tevékenységéhez a szükséges és nélkülözhetetlen tápanyagokat, amit egyébként a hiányos és egészségtelen táplálkozás miatt nem viszünk be a szervezetbe!Folyamatosan kutatják, hogy egyes gombákat, gyógygombákat miként lehetne felhasználni a daganatos betegségek gyógyításában. Rájöttek, hogy a gyógygombák hatóanyagai általában kifejezetten nagyméretű molekulák.

Gyógygomba network

Gyógygomba network

A gyógygombák egyre népszerűbb étrendkiegészítők! A gyógygombák az immunrendszer stimulálói!.. A gyógygombáknak nagyon sokféle egészség segítő hatást tulajdonítanak. Ez a bennük található béta glukánoknak köszönhető, amelyek egy jelentős csoportja antibiotikus hatású, más béta glukánok a ráksejteket képesek elpusztítani, de van olyan béta glukán csoport, amely az immunrendszer hatékonyságát javítja. Vannak béta glukánok, amik égési sérüléseket gyógyítanak, van olyan béta glukán csoport amelyik a cukorbetegséget gyógyítja és bizonyos béta glukánok a radioaktív sugárzás káros hatásait is képesek mérsékelni. A gyógygombákat már évezredek óta használják a hagyományos kínai orvoslásban és Japánban. Toxikus mellékhatásaik nincsenek és egyre többen köszönhetik egészségüket vagy javulásukat a gyógygomba készítményeknek.

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus után az illető személy szájára és fogaira is irányul. Egy egészséges fogazat, egy szép mosoly és a kellemes lehelet mindenkit vonzóbbá tesz. Tudjuk, hogy fogunk állapota nagy mértékben függ a genetikai örökségtől de nagyon sok dolog van amivel javíthatunk fogaink állapotán. Az...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Oroszlánsörény gomba - Egészséges táplálék
Oroszlánsörény gomba - Egészséges... A látszattal ellentétben ez nem egy sündisznó és egy fehér színű oroszlán...
Gyógygomba oldal

Gyógygomba oldal

Ganoderma Reishi Lingzhi Pecsétviaszgomba a gyógygomba néhány neve! Erről a gyógygombáról szól ez az oldal! A ganoderma fontos alkotóelemei: Szerves germánium (Ge): Akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevő képességét; javíthatja az emésztést, megelőzheti a szövetek elhalását. Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint a ganoderma 800-2000 milliomodrészben tartalmaz germániumot. Ez négy-hatszor annyi, mint amennyi a panaxgyökérben (ázsiai ginszengben) található.

Lúgosítás ganodermás kávéval

Lúgosítás ganodermás kávéval

Mire jók a gombák? Pecsétviaszgomba (Ganoderma Lucidum). Kétszázféle vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, zöme antioxidáns hatású. Magas koncentrációban találhatók benne a megfelelő pH-szint kialakításához szükséges alkaloidok. Emellett immunserkentő, baktériumellenes, gyulladás gátló hatású, kandida-ellenes, vérnyomás-szabályozó, koleszterin- és vércukorszint-csökkentő, hat a szív- és érrendszerre, stresszoldó, potencianövelő, s kiválóan alkalmazható krónikus hörghurut esetében...

A gombás egészséges kávé

A gombás egészséges kávé

DXN ganoderma kávé: Élvezeti cikk? Igen! Finom és egészséges - van ilyen? Igen! MLM beépitett kényszerek nélkül? Igen! Ez a DXN!!A ganoderma gomba (más néven pecsétviaszgomba) közel 200, az egészségünket támogató tápanyagot tartalmaz. A legfontosabb ezek közül a szerves germánium, ami egyike a természetben található leggyógyítóbb hatóanyagoknak. A ganoderma gomba, egy olyan gyógynövény, melynek nincs mellékhatása még hosszú távú használat után sem. Javítja a szervezetáltalános állapotát, öngyógyító képességét. Az emberek hajlamosak elfelejteni bevenni a napi vitamin adagjukat vagy éppen anyagi lehetõségük híján lemondani a megszokott étrend-kiegészítõjükrõl.

Lingzhi

Lingzhi

A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdök is fogyaszthatják.

Ganoderma gyógygomba

Ganoderma gyógygomba

A DXN-t - a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott - Dato' dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban. Szenvedélyes érdeklődése a gomba emberi egészségére gyakorolt jótékony hatása iránt elvezette őt a ganoderma gomba csodálatos világába. Kutatási eredményei elindították azon az úton, hogy a gyógynövények királyának tartott ganoderma - vagy más néven Lingzhi - gomba, gyógyító tulajdonságait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa.

DXN Ganoderma termékek

DXN Ganoderma termékek

A DXN Linghzi feketekávé 2 az 1-ben egyedi recept alapján, a legjobb minőségű instant kávéból és ganodermakivonatból készül. A DXN Linghzi feketekávé cukormentes, és azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét.

Tuti menü