Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ganoderma gomba képes leírás - Gomba.tlap.hu
részletek »

Ganoderma gomba - Gomba.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gomba.tlap.hu » Ganoderma gomba
Keresés
Találatok száma - 9 db
Biogomba őrlemények

Biogomba őrlemények

Termékünk az Ön egészségét, az egészséges életmódot, az egészséges öregedést szolgáló bio minősítésű, természetes eredetű, 100%-ban magyar alapanyagokból előállított egészségbarát élelmiszer! A Ganoderma gyógygomba a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve, a lélekerő-gomba, kulcs a jó egészséghez!? A Ganoderma a ?testen dolgozik, nem a betegségen?. Harmonizál és fenntartja a test egyensúlyát, javítja a testi és szellemi egészséget, hozzájárul a jó közérzet megőrzéséhez A Ganoderma ? ma még korántsem teljes körű ismereteink szerint ? több, mint 400 pozitív élettani hatású, bioaktív hatóanyagot tartalmaz, melynek köszönhetően igen széleskörű egészségvédő hatásokkal rendelkezik. Legfőbb biológiai hatóanyagai a nagyszámú különleges poliszacharid- és cukorszármazékok (legfőképpen az ún. ß-D-glükánok), a mintegy 130-féle triterpén és triterpenoid vegyület (pl. az ganoderik- és lucideriksavak), a B és D vitaminok, a nukleozidok (adenozin), illetve a szerves germánium.

Ganoderma gyógygomba

Ganoderma gyógygomba

Tehát hangsúlyoznám, hogy a ganoderma nem gyógyít, nem is gyógyhatású készítmény de bizonyítottan és hatékonyan serkenti a test öngyógyító képességeit, és megadja a test ezen tevékenységéhez a szükséges és nélkülözhetetlen tápanyagokat, amit egyébként a hiányos és egészségtelen táplálkozás miatt nem viszünk be a szervezetbe!Folyamatosan kutatják, hogy egyes gombákat, gyógygombákat miként lehetne felhasználni a daganatos betegségek gyógyításában. Rájöttek, hogy a gyógygombák hatóanyagai általában kifejezetten nagyméretű molekulák.

Gyógygomba network

Gyógygomba network

A gyógygombák egyre népszerűbb étrendkiegészítők! A gyógygombák az immunrendszer stimulálói!.. A gyógygombáknak nagyon sokféle egészség segítő hatást tulajdonítanak. Ez a bennük található béta glukánoknak köszönhető, amelyek egy jelentős csoportja antibiotikus hatású, más béta glukánok a ráksejteket képesek elpusztítani, de van olyan béta glukán csoport, amely az immunrendszer hatékonyságát javítja. Vannak béta glukánok, amik égési sérüléseket gyógyítanak, van olyan béta glukán csoport amelyik a cukorbetegséget gyógyítja és bizonyos béta glukánok a radioaktív sugárzás káros hatásait is képesek mérsékelni. A gyógygombákat már évezredek óta használják a hagyományos kínai orvoslásban és Japánban. Toxikus mellékhatásaik nincsenek és egyre többen köszönhetik egészségüket vagy javulásukat a gyógygomba készítményeknek.

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb, leghatékonyabb?
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb,... Jelenleg nagyon sok ganodermás cég van. A ganoderma jó híre, jótékony hatása, és a szervezet öngyógyító képességeit fantasztikusan stimuláló, segítő hatása hamar elterjedt. Mivel egy strapabíró gomba, ezért majdnem mindenhol megterem, termeszthető. Ha viszont egészségre gyakorolt jó hatását szeretnénk élvezni, akkor egyáltalán nem mindegy melyik cégtől...
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Gyógygomba oldal

Gyógygomba oldal

Ganoderma Reishi Lingzhi Pecsétviaszgomba a gyógygomba néhány neve! Erről a gyógygombáról szól ez az oldal! A ganoderma fontos alkotóelemei: Szerves germánium (Ge): Akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevő képességét; javíthatja az emésztést, megelőzheti a szövetek elhalását. Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint a ganoderma 800-2000 milliomodrészben tartalmaz germániumot. Ez négy-hatszor annyi, mint amennyi a panaxgyökérben (ázsiai ginszengben) található.

Lúgosítás ganodermás kávéval

Lúgosítás ganodermás kávéval

Mire jók a gombák? Pecsétviaszgomba (Ganoderma Lucidum). Kétszázféle vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, zöme antioxidáns hatású. Magas koncentrációban találhatók benne a megfelelő pH-szint kialakításához szükséges alkaloidok. Emellett immunserkentő, baktériumellenes, gyulladás gátló hatású, kandida-ellenes, vérnyomás-szabályozó, koleszterin- és vércukorszint-csökkentő, hat a szív- és érrendszerre, stresszoldó, potencianövelő, s kiválóan alkalmazható krónikus hörghurut esetében...

A gombás egészséges kávé

A gombás egészséges kávé

DXN ganoderma kávé: Élvezeti cikk? Igen! Finom és egészséges - van ilyen? Igen! MLM beépitett kényszerek nélkül? Igen! Ez a DXN!!A ganoderma gomba (más néven pecsétviaszgomba) közel 200, az egészségünket támogató tápanyagot tartalmaz. A legfontosabb ezek közül a szerves germánium, ami egyike a természetben található leggyógyítóbb hatóanyagoknak. A ganoderma gomba, egy olyan gyógynövény, melynek nincs mellékhatása még hosszú távú használat után sem. Javítja a szervezetáltalános állapotát, öngyógyító képességét. Az emberek hajlamosak elfelejteni bevenni a napi vitamin adagjukat vagy éppen anyagi lehetõségük híján lemondani a megszokott étrend-kiegészítõjükrõl.

Lingzhi

Lingzhi

A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdök is fogyaszthatják.

Ganoderma gyógygomba

Ganoderma gyógygomba

A DXN-t - a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott - Dato' dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban. Szenvedélyes érdeklődése a gomba emberi egészségére gyakorolt jótékony hatása iránt elvezette őt a ganoderma gomba csodálatos világába. Kutatási eredményei elindították azon az úton, hogy a gyógynövények királyának tartott ganoderma - vagy más néven Lingzhi - gomba, gyógyító tulajdonságait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa.

DXN Ganoderma termékek

DXN Ganoderma termékek

A DXN Linghzi feketekávé 2 az 1-ben egyedi recept alapján, a legjobb minőségű instant kávéból és ganodermakivonatból készül. A DXN Linghzi feketekávé cukormentes, és azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét.

Tuti menü