Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érdekességek képes leírás - Gomba.tlap.hu
részletek »

Érdekességek - Gomba.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gomba.tlap.hu » Érdekességek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Vércsepp analízis vizsgálat

Vércsepp analízis vizsgálat

Sok fajta mérés van, amivel az egészségi állapotunkra próbálnak felméréseket készíteni! Antioxidáns mérés scanner kék fénnyel, biorezonancia vizsgálat stb! Ezekkel csak az a baj, hogy mind hiten alapul! Elhiszem, hogy az a szám, érték azt jelenti, amit a mérő szakember állít! Nem beszélve az olyan 'vizsgálatokról', ahol pld. 30 másodpercig kell a kezünk két fém golyóra tennünk, és egy állítólagos program végigfut a testünkön és egy 30 oldalas beszámolót nyomtat a testünk minden szervének állapotáról! Persze mindezt azért, hogy utána ellehessen adni a több százezres terméket, ami majd meggyógyít! A vércsepp analízis vizsgálatban az a jó, hogy a vizsgált személy mindent lát a monitoron, és maga is meggyőződhet arról, hogy milyen a vére, annak alkotórészei, és állapota! Egzakt és egyértelmű képet mutat a vérünk, testünk egészségi állapotáról, és a betegségek okait segít megtalálni! Vércsepp analízis vizsgálat.

Mik okozzák a betegségeket?

Mik okozzák a betegségeket?

Mik okozzák a betegségeket? Mi az egészség? Létezik-e egészséges ember? Természetes megoldások a betegségek gyökereinek kezelésére? Gyógyítás vagy megelözés?Felmérések és statisztikák alapján kijelenthető megállapítás, hogy egy bizonyos összeget minden ember elkölt élete során az egészségére, ezt senki sem spórolhatja meg! De azt , hogy mire azt igen! Minek köszönhető, hogy vannak egyes népcsoportok akiknél még nem ismertek ezek a betegségek, szavuk sincs rá! Minek köszönhető, hogy bár a táplálékkiegészítők nem gyógyítanak mégis olyan mértékben támogatják a testünket, hogy az ennek eredményeként gyakran csodákra képes a legkülönbözöbb betegségek elleni harcban?!

Hatékony támadás a fa- és falgomba ellen - Homeinfo

Hatékony támadás a fa- és falgomba ellen - Homeinfo

A lakótérben megjelenő penészgomba nemcsak esztétikai, de egészségügyi problémát is okoz. A témát már többször körbejártuk, most íme egy kíváló megoldás: a SoluGuard fa- és falgomba, ill. rovarkártevő elleni koncentrátumok. A nyílászárók cseréje, a falak hőszigetelése gyakran vezet oda, hogy a lakás természetes átszellőzése mérséklődik, így a belső - a normál életvitel során is keletkező - páramennyiség jelentősen megnő. A gombásodás oka általánosságban a páradús levegőből a hidegebb felületeken kicsapódó nedvesség, és a szellőzés hiánya.

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb, leghatékonyabb?
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb,... Jelenleg nagyon sok ganodermás cég van. A ganoderma jó híre, jótékony hatása, és a szervezet öngyógyító képességeit fantasztikusan stimuláló, segítő hatása hamar elterjedt. Mivel egy strapabíró gomba, ezért majdnem mindenhol megterem, termeszthető. Ha viszont egészségre gyakorolt jó hatását szeretnénk élvezni, akkor egyáltalán nem mindegy melyik cégtől...
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Influenza ellen egyen gombát!

Influenza ellen egyen gombát!

A gomba fogyasztásával sikeresen felvehetjük a fertőzésekkel és a vírusokkal elleni harcot, mivel a gomba serkenti az immunrendszert - állítják a massachusettsi Tufts Egyetem kutatói, akik azt vizsgálták, hogy a szóban forgó növény milyen hatással van a szervezet ellenálló képességére.

Gombapreparátumok

Gombapreparátumok

Korábban Miskolci Gombász Szakcsoport néven Aranyosi Pista bácsi vezetése alatt mˆködött, az Országos Erdészeti Egyesület fennhatósága alatt, a Magyar Mikológiai Társaság kihelyezet csoportjaként, 1979. május 18.-i alakulással. Aranyosi István nyugdíjas tanár, fels˜fokú okleveles gombaszakért˜ kiváló szervezési adottságokkal, magas szintˆ oktatási tapasztalattal vezette a szakcsoportot. Így az 1989-es megalakulás évében a tagság ˜t választotta az egyesület elnökének. 1995-ben vezet˜ség és elnökváltás volt. Várfalvi József elnökletével folytatódott az egyesület önképz˜ szervezése, majd 1999-t˜l 2002. év végéig Bathó Attila látta el az elnöki teend˜ket. Mostanra már sok tagunk cserél˜dött és 1989-t˜l már hét, kiváló min˜sítésˆ szakért˜i vizsgát tett tagunk halálozott el, akiknek emlékét tagságunk meg˜rzi. Egyesületünk minden évben el˜re megtervezett elméleti és gyakorlati foglalkozásokra felosztott éves munkaterv alapján mˆködik, ami a tagság javaslatai alapján készül. A terepgyakorlatokat általában kéthetenként vasárnap tervezzük, amit hétf˜n elméleti foglalkozás követ. A gyˆjtött gombákat közösen meghatározzuk, megbeszéljük. Kirándulásainkon gyógynövényeket is gyˆjtünk, melyek fel

Tuti menü