Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érdekességek képes leírás - Gomba.tlap.hu
részletek »

Érdekességek - Gomba.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gomba.tlap.hu » Érdekességek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Vércsepp analízis vizsgálat

Vércsepp analízis vizsgálat

Sok fajta mérés van, amivel az egészségi állapotunkra próbálnak felméréseket készíteni! Antioxidáns mérés scanner kék fénnyel, biorezonancia vizsgálat stb! Ezekkel csak az a baj, hogy mind hiten alapul! Elhiszem, hogy az a szám, érték azt jelenti, amit a mérő szakember állít! Nem beszélve az olyan 'vizsgálatokról', ahol pld. 30 másodpercig kell a kezünk két fém golyóra tennünk, és egy állítólagos program végigfut a testünkön és egy 30 oldalas beszámolót nyomtat a testünk minden szervének állapotáról! Persze mindezt azért, hogy utána ellehessen adni a több százezres terméket, ami majd meggyógyít! A vércsepp analízis vizsgálatban az a jó, hogy a vizsgált személy mindent lát a monitoron, és maga is meggyőződhet arról, hogy milyen a vére, annak alkotórészei, és állapota! Egzakt és egyértelmű képet mutat a vérünk, testünk egészségi állapotáról, és a betegségek okait segít megtalálni! Vércsepp analízis vizsgálat.

Mik okozzák a betegségeket?

Mik okozzák a betegségeket?

Mik okozzák a betegségeket? Mi az egészség? Létezik-e egészséges ember? Természetes megoldások a betegségek gyökereinek kezelésére? Gyógyítás vagy megelözés?Felmérések és statisztikák alapján kijelenthető megállapítás, hogy egy bizonyos összeget minden ember elkölt élete során az egészségére, ezt senki sem spórolhatja meg! De azt , hogy mire azt igen! Minek köszönhető, hogy vannak egyes népcsoportok akiknél még nem ismertek ezek a betegségek, szavuk sincs rá! Minek köszönhető, hogy bár a táplálékkiegészítők nem gyógyítanak mégis olyan mértékben támogatják a testünket, hogy az ennek eredményeként gyakran csodákra képes a legkülönbözöbb betegségek elleni harcban?!

Hatékony támadás a fa- és falgomba ellen - Homeinfo

Hatékony támadás a fa- és falgomba ellen - Homeinfo

A lakótérben megjelenő penészgomba nemcsak esztétikai, de egészségügyi problémát is okoz. A témát már többször körbejártuk, most íme egy kíváló megoldás: a SoluGuard fa- és falgomba, ill. rovarkártevő elleni koncentrátumok. A nyílászárók cseréje, a falak hőszigetelése gyakran vezet oda, hogy a lakás természetes átszellőzése mérséklődik, így a belső - a normál életvitel során is keletkező - páramennyiség jelentősen megnő. A gombásodás oka általánosságban a páradús levegőből a hidegebb felületeken kicsapódó nedvesség, és a szellőzés hiánya.

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus után az illető személy szájára és fogaira is irányul. Egy egészséges fogazat, egy szép mosoly és a kellemes lehelet mindenkit vonzóbbá tesz. Tudjuk, hogy fogunk állapota nagy mértékben függ a genetikai örökségtől de nagyon sok dolog van amivel javíthatunk fogaink állapotán. Az...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Oroszlánsörény gomba - Egészséges táplálék
Oroszlánsörény gomba - Egészséges... A látszattal ellentétben ez nem egy sündisznó és egy fehér színű oroszlán...
Influenza ellen egyen gombát!

Influenza ellen egyen gombát!

A gomba fogyasztásával sikeresen felvehetjük a fertőzésekkel és a vírusokkal elleni harcot, mivel a gomba serkenti az immunrendszert - állítják a massachusettsi Tufts Egyetem kutatói, akik azt vizsgálták, hogy a szóban forgó növény milyen hatással van a szervezet ellenálló képességére.

Gombapreparátumok

Gombapreparátumok

Korábban Miskolci Gombász Szakcsoport néven Aranyosi Pista bácsi vezetése alatt mˆködött, az Országos Erdészeti Egyesület fennhatósága alatt, a Magyar Mikológiai Társaság kihelyezet csoportjaként, 1979. május 18.-i alakulással. Aranyosi István nyugdíjas tanár, fels˜fokú okleveles gombaszakért˜ kiváló szervezési adottságokkal, magas szintˆ oktatási tapasztalattal vezette a szakcsoportot. Így az 1989-es megalakulás évében a tagság ˜t választotta az egyesület elnökének. 1995-ben vezet˜ség és elnökváltás volt. Várfalvi József elnökletével folytatódott az egyesület önképz˜ szervezése, majd 1999-t˜l 2002. év végéig Bathó Attila látta el az elnöki teend˜ket. Mostanra már sok tagunk cserél˜dött és 1989-t˜l már hét, kiváló min˜sítésˆ szakért˜i vizsgát tett tagunk halálozott el, akiknek emlékét tagságunk meg˜rzi. Egyesületünk minden évben el˜re megtervezett elméleti és gyakorlati foglalkozásokra felosztott éves munkaterv alapján mˆködik, ami a tagság javaslatai alapján készül. A terepgyakorlatokat általában kéthetenként vasárnap tervezzük, amit hétf˜n elméleti foglalkozás követ. A gyˆjtött gombákat közösen meghatározzuk, megbeszéljük. Kirándulásainkon gyógynövényeket is gyˆjtünk, melyek fel

Tuti menü