Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ehető gombák képes leírás - Gomba.tlap.hu
részletek »

Ehető gombák - Gomba.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gomba.tlap.hu » Ehető gombák
Keresés
Találatok száma - 4 db
Gomba vásárlás - Biokedvenc

Gomba vásárlás - Biokedvenc

Gomba vásárlás a Biokedvenc webáruházban, shitake gombák és készítmények, gomba porok levesekhez, fafülgomba és tőkegomba, kizárólag tartósítszer mentes termékek. Gyóyg gomba kínálatunk mellett érdemes körbenézni a konzervek között is, ugyanis ott is előfordulnak gombás termékek. A Biokedvenc több mint 4000 reformélelmiszert forgalmaz.

Gombát eszünk.

Gombát eszünk.

Korábban a gombát ízletes volta miatt fogyasztottuk, másodlagos volt, hogy mennyire egészséges táplálék. Mostanában inkább szempont a tápérték és kalóriatartalom. Ázsiában eleve más szemlélet uralkodott, hiszen az ottani fajokat különféle betegségekre gyógyszerként is alkalmazták.

Fűszergombák

Fűszergombák

Íz- és zamatanyagaik révén a gombák a különleges fűszerek, amelyekkel változatossá teszehetjük étrendünket. A gomba fogyasztása, illetve ízesítőszerként való alkalmazása - akárcsak a fűszerek használata -, egyidős az emberiséggel.

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus után az illető személy szájára és fogaira is irányul. Egy egészséges fogazat, egy szép mosoly és a kellemes lehelet mindenkit vonzóbbá tesz. Tudjuk, hogy fogunk állapota nagy mértékben függ a genetikai örökségtől de nagyon sok dolog van amivel javíthatunk fogaink állapotán. Az...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Oroszlánsörény gomba - Egészséges táplálék
Oroszlánsörény gomba - Egészséges... A látszattal ellentétben ez nem egy sündisznó és egy fehér színű oroszlán...
Ehető gombák

Ehető gombák

A gombák kereséséhez, felismeréséhez próbálunk segítséget nyújtani. A szedett gombák ellenőrzését ez nem helyettesítheti, ehhez szakember vizsgálata szükséges! 1. Csiperkék: Közepes- és nagytermetű gombák. Lemezeik szabadok, kezdetben halvány rózsaszínűek, majd gyorsan megbarnulnak. Spóraporuk csokoládébarna. Tönkjük galléros, színük fehér, vagy barnásan pikkelyes. Nyomásra sárguló, vagy tinta (karbol) szagú fajai veszélyesek. Összetéveszthetők a gyilkos galócával, de annak bocskora is van és lemezei mindig fehér színűek. Erdei csiperke: Erdőkben nyáron és ősszel termő gomba. Erdőszéli csiperke: Ritkás erdőkben, bokros, füves részeken májustól novemberig terem. Felismerését ánizs illata is segíti. Kerti csiperke: Füves, trágyás helyeken, legelőkön áprilistól októberig terem. Sziki csiperke: Szikes réteken, legelőkön nyáron és ősszel termő gomba.

Tuti menü