Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ehető gombák képes leírás - Gomba.tlap.hu
részletek »

Ehető gombák - Gomba.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gomba.tlap.hu » Ehető gombák
Keresés
Találatok száma - 4 db
Gomba vásárlás - Biokedvenc

Gomba vásárlás - Biokedvenc

Gomba vásárlás a Biokedvenc webáruházban, shitake gombák és készítmények, gomba porok levesekhez, fafülgomba és tőkegomba, kizárólag tartósítszer mentes termékek. Gyóyg gomba kínálatunk mellett érdemes körbenézni a konzervek között is, ugyanis ott is előfordulnak gombás termékek. A Biokedvenc több mint 4000 reformélelmiszert forgalmaz.

Gombát eszünk.

Gombát eszünk.

Korábban a gombát ízletes volta miatt fogyasztottuk, másodlagos volt, hogy mennyire egészséges táplálék. Mostanában inkább szempont a tápérték és kalóriatartalom. Ázsiában eleve más szemlélet uralkodott, hiszen az ottani fajokat különféle betegségekre gyógyszerként is alkalmazták.

Fűszergombák

Fűszergombák

Íz- és zamatanyagaik révén a gombák a különleges fűszerek, amelyekkel változatossá teszehetjük étrendünket. A gomba fogyasztása, illetve ízesítőszerként való alkalmazása - akárcsak a fűszerek használata -, egyidős az emberiséggel.

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb, leghatékonyabb?
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb,... Jelenleg nagyon sok ganodermás cég van. A ganoderma jó híre, jótékony hatása, és a szervezet öngyógyító képességeit fantasztikusan stimuláló, segítő hatása hamar elterjedt. Mivel egy strapabíró gomba, ezért majdnem mindenhol megterem, termeszthető. Ha viszont egészségre gyakorolt jó hatását szeretnénk élvezni, akkor egyáltalán nem mindegy melyik cégtől...
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Ehető gombák

Ehető gombák

A gombák kereséséhez, felismeréséhez próbálunk segítséget nyújtani. A szedett gombák ellenőrzését ez nem helyettesítheti, ehhez szakember vizsgálata szükséges! 1. Csiperkék: Közepes- és nagytermetű gombák. Lemezeik szabadok, kezdetben halvány rózsaszínűek, majd gyorsan megbarnulnak. Spóraporuk csokoládébarna. Tönkjük galléros, színük fehér, vagy barnásan pikkelyes. Nyomásra sárguló, vagy tinta (karbol) szagú fajai veszélyesek. Összetéveszthetők a gyilkos galócával, de annak bocskora is van és lemezei mindig fehér színűek. Erdei csiperke: Erdőkben nyáron és ősszel termő gomba. Erdőszéli csiperke: Ritkás erdőkben, bokros, füves részeken májustól novemberig terem. Felismerését ánizs illata is segíti. Kerti csiperke: Füves, trágyás helyeken, legelőkön áprilistól októberig terem. Sziki csiperke: Szikes réteken, legelőkön nyáron és ősszel termő gomba.

Tuti menü